Algemene Voorwaarden

 

Bestelling plaatsen


Online  betstellen

Diensten die geen specificaties vereisen, kunnen online worden besteld en direct worden betaald. Bijvoorbeeld wanneer u een paar uur onderhoud voor uw website wilt bestellen.

Offerte aanvragen

Diensten waarbij iets naar uw specifieke wensen wordt gemaakt, zoals bijvoorbeeld een website of webshop, kunt u een offerte aanvragen en uw wensen en budget specificeren. We hebben vanaf-prijzen die we gebruiken om de minimumprijs voor uw aanvraag aan te geven. Op basis van uw wensen maken wij een offerte die u kunt accepteren of weigeren. Heeft u geen specifieke eisen en laat u de ontwerp aan ons? dan is de prijs die als indicatie is opgegeven uw prijs.

Betaling

Als u een bestelling plaatst via onze website bieden we de volgende betaalopties waar u uit kunt kiezen: iDeal, Creditcard, PayPal en overboeking via bank.
Indien u een offerte aanvraagt zullen we een offerte opstellen die u bij akkoord via iDeal, Creditcard, PayPal of overboeking via bank kunt betalen.

Garantie

Online Venture biedt 40 dagen garantie op fouten (niet ontstaan door schuld van de klant) nadat de webshops/website is opgeleverd. Wij lossen de opgetreden problemen op die de website/webshop heeft.

Houd er rekening mee dat na oplevering van het project de klant verantwoordelijk is voor het up-to-date houden van de website/webshop (bijvoorbeeld plug-ins en thema’s updaten), als na oplevering van de website/webshop er een probleem is ontstaan door het niet onderhouden van de website/webshop, kan Online Venture u helpen deze problemen op te lossen, maar u dient dan hier een onderhoudspakket te bestellen.

Pakket opzeggen

Heeft u een website/webshop besteld en kiest u voor een maandelijkse of jaarlijkse betaling en wilt u deze opzeggen?
Dit kan als uw pakket minimaal 1 jaar (12 maanden) is betaald. Wilt u eerder opzeggen, dan dient u de resterende maanden te betalen.

Houd er rekening mee dat als u een pakket annuleert, de website/webshop niet langer uw eigendom is en u geen rechten heeft om de website/webshop verder te gebruiken.

Wilt u het pakket opzeggen maar toch eigenaar zijn van de website/webshop? U zult dan de website/webshop moeten kopen alsof het een eenmalige aankoop is in plaats van een maandelijks/jaarlijks pakket. Wij geven u dan de verhuiscode en de login van de server voor de website/webshop en u kunt deze overzetten naar uw eigen hosting.

Bericht sturen
Beste klant, waar kan ik u mee helpen?
Beste klant, waar kan ik u mee helpen?